hello mina vänner!
 
 
Denna sista veckan innan lovet är faktiskt ganska jobbig haha, men samtidigt helt underbar. Idag efter skolan vid kanske 4? Var jag hemma, stack nästan direkt till stallet och fick med min syrra dit, vilket är sjukt nice, slippa vara där själv. Dock hade vi ganska bråttom så jag mockade snabbt och fixade med hö, vatten och mat. Sedan cyklade vi hem igen. Då min andra syrra skulle ha någon uppvisnings sak på skolan så direkt när vi kom hem blev det en snabb tripp till bk med bilen och sedan till skolan för att kolla på dom. Direkt efter det, vid typ halv sju så blev jag körd till stallet för att jag skulle rida. Det gick faktiskt jätte bra fast det var väääldigt mörkt ute, såg typ ingenting. På vägen ut från stallet dock så blev jag trampad av Ankea (hästen för er som inte vet), hahaha, asså jag hade bara mina gummistövlar på mig...kan ju säga att det gjorde ont. Trodde först jag hade brutit den, men det gick ändå över relativt snabbt så det var ju bra. Det blev även ett super bra ridpass. Jag har dock väldigt ont i halsen och hostar jätte mycket nu, bara jag inte håller på att bli sjuk. Blir alltid det såhär nära jul :(
 
 
Har roliga planer inför imorgon, men dom för ni höra om då. :*
 
 
 
Har precis kommit hem efter att varit ute och fixat med mitt bankkort. Var och hämtade koden till internetbanken och sånt. Imed att jag ska byta bank så är det lite klydd nu men jag tror ändå att jag har läget under kontroll, så det är ju bra. Har även hunnit sätta upp granen idag och klä den. Så äntligen är det lite mer julstämning här hemma. Det är ju trots alls tredjeadvent idag. Bara 10 dagar kvar till julafton, vilket är sjukt nice. 
 
 
Ni anar inte vad som hände i tisdags!, 
Min mamma hämtade mig  i skolan igår och sa att hon hade en överraskning för mig och mina syrror. Vi hade verkligen ingen aning om vad det var. Jag har nog aldrig varit så spänd på något någonsin. 
När vi äntligen var hemma så fick vi gå efter henne in i vardagsrummet. Där låg det någonting med en filt över sig. Och då förstod jag var det var. Man såg det lite, en kaninbur. Min mamma tog sedan av filten och gissa vad? Det var en kanin i buren med. Jag har en kanin. Detta trodde jag verkligen inte. Hade inte ens någon tanke åt det hållet. Så det var verkligen kuul! ;)