Hejsan!
Vi fick sluta tidigt idag, redan halv 2. Så skönt, så jag har redan hunnit vara hemma i ca 45 minuter. En sak jag så gärna skulle vilja göra idag är att åka in till stan och kolla på jeans shorts. Jag vill så gärna ha ett par helt vanliga jeans shorts. I nuläget har jag bara färgade shorts och jag har bara ett par "bekväma" så jag måste ändra på de, haha.
Ett par av alla shorts jag har fastnat för är dom här 

Dom här är från ginatricot och kostar 399 kr.

En sak jag måste köpa så snart som möjligt med är en ny bekini, jag har hittat massor med snygga på både ginatricot, cubus, new yorker och hm. Det är dom jag har kollar på än så länge. 

Denna bekinin från ginatricot är en jag har fastat för. Vi får helt enkelt se hur det blir! 
 
 
// emelie

Snart är det ju skolavslutning och sommarlov! Härregud har nog aldrig längtat så mycket till ett lov som jag gör nu. Jag har redan fixat skolavslutnings kläder, jag var ute i god tid detta året vilket aldrig händer annars. Jag kommer iallafall ha på mig vita shorts och en vit blus. Jag är inte riktigt säker på vad jag ska ha för skor ännu, antingen ballerina eller converse. Det känns lixom inte som att ballerina är min stil...lite för flickig kanske? Känner mig mycket bekvämare i converse. Dock tycker jag det är sjukt snygg med ballerina så vi får se.
Jag funderar iallafall starkt på att köpa såna här nail stickers nu till sommaren, det skulle ju vara hur snyggt som helst. Jag har aldrig testat sånna innan men dom kostar bara 29 kr från Ginatricot. Och det finns i alla möjliga olika sorters mönster. Dom här två bilderna är dom två mönsterna jag tyckte va snyggast.
Nu drar jag snart till skolan, vi börjar tio över åtta och vi har idrott första lektionen så man behöver ju inte stressa lika mycket på fredagarna eftersom läraren alltid kommer försent. Idag ska det bli ännu varmare än igår, eller ja en grad varmare så lika varmt då. 24 grader, det är helt sjukt igentligen. Idag har jag iallafall på mig en klänning. Det låter konstigt bara jag skriver det, brukar aldrig ha klänning men idag tänkte jag göra ett litet undantag, haha. Det kommer komma upp fler inlägg under dagen, jag har något inställt inlägg som kommer upp i eftermiddag. 

Ha de så bra // emelie
denna bilden påminner verkligen om sommaren. Jag och Linn red nästan varje dag hela sommaren det var verkligen suuper mysigt. Saknar de väldigt mycket!