Okej, det har ju kommit ut ganska många sådana top 100 hetaste killarna i världen osv. Och visst, minst två tredjedelar av dom förstår jag inte varför dom ens är med och dom som väl är snygga ligger inte så långt fram som man kanske hade önskat. Några killar jag förstår är med och som jag själv skulle tagit med om jag skulle vara med och göra en är, 
 
Tom Daley, han är en simmare, eller egentligen simhoppare från storbrittanien. Han vann bla, brons i OS i London förra året. Han är född år 1994 alltså är han 19 år just nu. Om ni känner för att veta så är han ca 177 cm lång. 
 
 
Siva Kaneswaran, Han är med i det brittisk/irländska bojkbandet The Wanted. Han är född år 1988 alltså är han 25 år idag. Han kommer ifrån Dublin i Irland. Han har en förälder från Sri Lanka och en förälder från Irland. Han började sin kariär med att skriva på ett modellkontrakt när han var 16 år. Genom modellandet blev han frågad om att komma till en audition för det brittiska pojkbandet The Wanted och så blev det. 
 
 
Eddi Redmayne, Han kommer ifrån England och är född år 1982 alltså är han 31 år idag. Han är mest känd för att han medverkade i den berömda musikalfilmen Les Miserables. Han är 180 cm lång för er som är intresserade.
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej